Retourneren

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de bestelling dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed.  Mocht je een verkeerd of beschadigd product hebben ontvangen zullen wij de retourkosten betalen. Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@padmapoint.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

KOSTEN RETOURNEREN 

DHL  5,75 (pakket tot 10 kilo)         link: https://my.dhlparcel.nl/pwa/shipment/package

DPD € 5,60 (pakket tot 10 kilo)         link: https://versturen.dpd.com/versturen/pakket

POSTNL 6,75 (pakket tot 10 kilo)      link: https://jouw.postnl.nl/#!/versturen/details

Mocht het een brievenbuspakje of een pakket onder de 1 of boven de 10 kilo zijn verschillen de kosten, voor meer informatie van de retourkosten kijk dan op de website van de desbetreffende vervoersbedrijf. 

 

Wil je je product retourneren, hieronder staat het retourformulier met aanwijzingen. Ook kun je altijd contact opnemen via de mail of whatsapp.

 

RETOURFORMULIER 

© 2019 - 2022 padmapoint | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel